Dance of Elves

Brand: Micro Cell

340725

4102160000114

Nou

Lac de unghii excepțional cu 6 efecte într-una.

Detalii

24,90 lei

- +

 
Mai multe detalii

Colour Repair atestă pasiunea noastră pentru varietatea culorilor. Cu această combinație fenomenală a reparării, îngrijirii, și culorii, am reușit, pentru prima dată, să dezvoltăm o compoziție care ajută unghiile tale să arate minunat, ajutând în același timp și la creșterea stabilității lor și la dezvoltarea lor sănătoasă.

Gama de activități a acestui concept revoluționar este bazată pe compoziția exclusivă a complexului Micro Cell Nail Repair precum și conținutul de silicon, calciu, alge verzi, și o componentă specială numită „Diamond Gloss”. Lacurile de unghii cu un conținut ridicat de pigmenți sunt alegerea economică pe termen lung, durabile, și rezistente la ciobire. Gama largă de culori acoperă accesoriul perfect pentru orice gust și ocazie.

Cu acest lac de unghii cu uscare rapidă, rezistent, lucios, și cu o gamă largă de nuanțe la modă, Micro Cell stabilește standardul pentru o nouă generație de produse de îngrijirea unghiilor. Repararea unghiilor și machiaj într-un singur produs - acest lucru este nemaivăzut.

 
Detalii
Volum 4,5 ml
Tip produs Lac de unghii protector și regenerator
Pentru Femei

Write a review

 
Opinii clienți (0)

No customer reviews for the moment.

În această categorie mai sunt 17 produse

Settings

Menu